TRAINING

Welkom bij CarWrapFolie.nl, naast het leveren van folies en accessoires geven we trainingen in Autoglas Tinten, Car Wrapping, Autolampen Tinten Smoken, PPF Lakbeschermingsfolie Applicatie, Basics of Car Auto Detailing, Lakreparatie en Lakcorrectie.

   

CarWrapFolie.nl biedt een geavanceerde trainingsfaciliteit voor professionele opleidingen en workshops op het gebied van Tint, Wrap en Detaling.

Deze praktijktrainingen en programma’s bevatten uitgebreide instructies van professionals in Tint, Wrap en Detailing waarin we stap – voor – stap de tips & tricks aan je overbrengen.
Elke stap is belangrijk in deze branche en we leggen deze goed uit, doen praktijksituaties samen met je waarmee je goed bent voorbereid op succes als professionele installer en / of detailer.

In al onze trainingen gaan we uit van professionele (bedrijfsmatige) resultaten, naast de praktijkinformatie over juist gebruik van product besteden we ook tijd aan inspectie, verkoop en marketingtechnieken, planning, kwaliteitscontrole financiele aspecten. We garanderen dat we er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen en zo te kijken welke werkmethodes het beste bij je past als persoon, in je ervaring en in je budget. Onze trainingen zijn gelimiteerd tot 6 deelnemers per training om elke student de juiste aandacht en begeleiding te geven door ervaren professionals in tint, wrap en detailing.

Waarom een carrière in deze branche?
Door de huidige staat van de economie, blijft de signing en autodetailing industrie door groeien waardoor elke installer en / of detailer een goede portefeuille met werk kan hebben. Niet iedereen koopt een nieuwe auto, wel onderhoud en personaliseerd iedereen zijn auto (‘s) steeds beter. Dit doen ze zelf of laten dit professioneel doen, omdat ze er niet veel kennis van hebben. Er zijn in deze tijd niet heel veel banen beschikbaar, laat staan banen met een perspectief om echt carrière te maken. Dus waarom niet je eigen kansen creëren? Sommige professionele installers en / of  detailers maken in deze tijd een inkomen van 6 cijfers en houden de avonden en weekenden zelfs vrij. Maak voor jezelf de juiste keuze en onderzoek wat de autodetailing - branche voor jou kan bieden.

We hebben de volgende trainingen waar je uit kunt kiezen;

TRAINING AUTOGLAS TINT
CarWrapFolie.nl – CC_TWA, Carwrapfolie.nl organiseert een 1-daagse training voor het professioneel installeren van raamtint folies (windowfilm) op autoglas in samenwerking met Matthijs Assink.
TRAINING PPF LAKBESCHERMINGSFOLIE APPLICATIE
CarWrapFolie.nl - CC_PPF, Leer in 1 dag de basisbeginselen om lakbeschermingsfolie (ppf) juist aan te brengen.
TRAINING CAR WRAPPING
CarWrapFolie.nl - CC_WC, Graag nodigen we je uit voor een compleet verzorgde 2-daagse clinic waar professioneel carwrapping wordt gedemonstreerd en 1 op 1 getraind word.
TRAINING BASICS CAR AUTO DETAILING
CarWrapFolie.nl - SDU_1, Smart Detailing University DIY Basis van Auto Poets Detailing Cursus. Training om je auto het best te onderhouden en polijsten met ervaren instructeurs.
TRAINING AUTO LAMPEN TINTEN SMOKEN
CarWrapFolie.nl - CC_TST, 1-daagse training voor het professioneel aanbrengen van tintfolie op autokoplampen en achterlichten.
TRAINING LAKREPARATIE EN LAKCORRECTIE
CarWrapFolie.nl - SDU_EU_003, Smart Detailing University Lakcorrectie Polijsten is een opleiding cursus met technieken t.b.v. lakcorrectie en lakreparatie.
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. CARWRAPFOLIE.NL TRAINING WORKSHOP TINT SMOKE KOPLAMPEN ACHTERLICHTEN

  CarWrapFolie.nl - CC_TST, leer hoe tint smoke folie aan te brengen te installeren op koplampen en achterlichten in deze professionele training cursus workshop.

  € 330,54 Excl. BTW
 2. CARWRAPFOLIE.NL TRAINING WORKSHOP WINDOWFILM RAAMFOLIE TINT BLINDEREN AUTOGLAS

  CarWrapFolie.nl - CC_TWA, leer hoe windowfilm raamfolie aan te brengen voor het tinten blinderen van autoglas in een professionele training cursus workshop.

  € 330,54 Excl. BTW
 3. CARWRAPFOLIE.NL TRAINING WORKSHOP APPLICATIE LAKBESCHERMINGSFOLIE PPF

  CarWrapFolie.nl - CC_PPF, leer hoe applicatie van lakbeschermingsfolie ppf op auto's in een professionele training cursus workshop.

   
  € 991,69 Excl. BTW
 4. CARWRAPFOLIE.NL TRAINING WORKSHOP CAR WRAPPING WRAPPEN

  CarWrapFolie.nl - CC_WC, leer hoe car wrapping wrappen folie aan te brengen en installeren in een professionele training cursus workshop.

  € 991,69 Excl. BTW
 5. CARWRAPFOLIE.NL DETAILER BASICS AUTO DETAILING TRAINING 1 DAG

  CarWrapFolie.nl - SDU_EU_001, leer de basis vaardigheden van professionele auto car detailing in een volledig ingerichte detailing studio als training center samen met ervaren instructeurs.

  € 148,72 Excl. BTW
 6. CARWRAPFOLIE.NL SCHUREN POLIJSTEN LAKREPARATIE TRAINING WORKSHOP 1 DAG

  CarWrapFolie.nl - SDU_EU_003, leer alle details hoe krassen te verwijderen, lakreparatie te doen, schuren, excentrisch polijsten en roterend polijsten in een volledig ingerichte detailing studio als training center samen met ervaren instructeurs.

  € 165,25 Excl. BTW
 7. SMART DETAILING UNIVERSITY SDU CAR DETAILING AS A BUSINESS SCHOOL

  Carcare24.eu - SDU_EU_002, Smart Detailing University Cardetailing as a Business School is a workshop on how to run a business in the autodetailing industry.

  € 206,57 Excl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat