3M WRAP VINYL FILM KLEURENWAAIER 1080 2080 8900

CarWrapFolie.nl - 2080FF, met deze  kleurenwaaier kies je altijd de 3M Wrap Vinyl 1080 1380 2080 8900 voor je voertuig auto.

 
Op voorraad
SKU
2080FF
€ 61,94 Excl. BTW € 74,95 Incl. BTW

Waarom dit product kopen?
Monsterheft met alle kleuren HOOGGLANS en MATTE.
Kies gemakkelijk de juiste kleur voor je voertuig.
Samples van hoogwaardige kwaliteit.
Vergelijk de kleuren gemakkelijk.

Over dit product:
Aan de hand van deze 3M kleurenwaaier met alle hoogglans kleuren, kan je goed zien hoe een kleur er in de werkelijkheid uitziet. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur besteld.

Met de hoogwaardige wrap folie van 3M verander je gemakkelijk het uiterlijk van je voertuig, zonder dat deze een dure nieuwe lak nodig heeft. Het vinyl is direct te gebruiken en een blanke lak aanbrengen is niet nodig. Gebruik een wrap om (tijdelijk) de kleur van je auto te veranderen, bedrijfsauto’s in de huiskleur van je organisatie te brengen of om met een uniek design op te vallen tussen alle andere standaard gekleurde auto’s. Naast het uiterlijk te veranderen bescherm je door een wrap te nemen ook de lak van je auto tegen onder andere uv-straling,  alkaliën, zuren en zout.

De foto's op deze site zijn met de grootste zorgvuldigheid gemaakt om echtheid zo goed mogelijk te benaderen. Maar vraag altijd een kleurmonster aan om de "kleurechtheid" vast te stellen.
Toch nog op zoek naar een andere kleur? Bekijk de andere kleurenwaaiers van KPMF, Bruxsafol Hoogglans of Bruxsafol Matte.

Specificaties

SKU 2080FF
Fabrikant 3M
Meer informatie
Merk3M
EAN00000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat