BRUXSAFOL CC3017+ RED PEARL 152CM

CarWrapFolie.nl - CC3017+, ColorChange-CarWrap Soft-Vinyl Red Pearl Air - Release is een hoogwaardig hybride-vinyl dat maakt deze folie zeer geschikt voor toepassingen als; complete fullwraps voor auto's, autographics etc.

Tijdelijk niet op voorraad
SKU
CC3017+
1 Loopmeter € 31,93 Excl. BTW
  • Koop 15 voor € 30,40 Excl. BTW per loopmeter en bespaar 5%
  • Koop 25 voor € 28,88 Excl. BTW per loopmeter en bespaar 10%Waarom dit product kopen?
Hoge kwaliteit carwrap folie.
Gemakkelijk toepasbaar.
Semi-permanent en verwijderbaar.
Lange levensduur.

Over Bruxsafol en PWF (Platinum Wrapping Film):
Met deze hoogwaardige wrap folie verander je gemakkelijk het uiterlijk van je voertuig, zonder dat deze een dure nieuwe lak nodig heeft. Gebruik een wrap om (tijdelijk) de kleur van je auto te veranderen, bedrijfsauto’s in de huiskleur van je organisatie te brengen of om met een uniek design op te vallen tussen alle andere standaard gekleurde auto’s. Naast het uiterlijk te veranderen bescherm je door een wrap te nemen ook de lak van je auto tegen onder andere uv-straling, alkaliën, zuren en zout.

PWF & ColorChange-CarWrap Soft-Vinyl (tijdelijke kleurwisseling van uw voertuig) Doordat deze folie geproduceerd is uit speciaal hoogwaardig hybride-PVC (Polyvinylchloride) voor een optimale (kleur)stabiliteit en weer- en UV-bestendigheid maakt het deze folie zeer geschikt voor toepassingen zoals: complete fullwraps voor auto’s, autographics- en beletteringen, etc, etc. Soft-Vinyl is extreem vervormbaar en flexibel. Er is bewust gekozen voor een “volle” lijmlaag met een lage aanvangstack. Tot ca. 20 minuten is de folie perfect en snel te lossen, te corrigeren en her te positioneren.

De folie maakt gebruik van een Air-Release lijmlaag welke een blaasvrije applicatie vergemakkelijkt. De Air-Release lijmlaag is in de basis gelijk aan de acrylaat - volle - lijmlaag. In tegenstelling tot een vlakke liner toe te passen wordt in deze een liner met een zeer fijnmazige kanaaltjes - structuur toegepast welke in het line- en rol - proces zijn patroon in de acrylaat - lijmlaag "zet" en hiermee het "Air-Release" patroon creeert. Naast de blaasvrije applicatie is het ColorChange Soft - Vinyl nog steeds ontelbare keren te her - positioneren en opnieuw te appliceren. Air - Release lijmlagen zijn ideaal en snel toe te passen op vlakke en licht gewelfde oppervlakken, voor sterke 3D - profileringen raden we aan om eerst contact met ons op te nemen voor een juist advies voor juiste folie bij de juiste toepassing.

De voordelen
1. Optisch als lak, zo mooi.
2. Geen lelijke "doorliggende" lijmstructuur.
3. Herpositioneerbaar.
4. Extreem te föhnen voor optimale stretch.
5. Ongevoelig voor fadingeffect van onderliggende lak.
6. Bescherming van de originele lak tegen mechanische en chemische invloeden.
7. Wasstraatbestendig.

Ook complexe en samengestelde details (bijv. grilles, skirts, spiegel-units) kunnen met ColorChange-CarWrap Soft-Vinyl worden behandeld. Het resultaat is op het eerste en tweede gezicht nauwelijks van niet met ColorChange-CarWrap Soft-Vinyl beklede carrosseriedelen te onderscheiden.

Vele kleuren in hoogglans en matt uit voorraad leverbaar.
Foto's op deze site zijn met de grootste zorgvuldigheid gemaakt om echtheid zo goed mogelijk te benaderen. Vraag altijd een kleurmonster aan om de "kleurechtheid" vast te stellen. Toch nog op zoek naar een andere kleur? Color-Matches zijn mogelijk vanaf 2 rollen (100 lm) folie.

Specificaties

Dikte folie    80mu
Dikte kleefstof 20mu
Treksterkte   > 30Nm/mm2
Stretch Circa 150%
Montage temp. + 8 tot + 50 C.
Temp.bereik  - 40 tot + 90 C. 
Levensduur  7 jaar

 

Meer informatie
MerkBruxsafol
EAN9900000030612
KleurRood
Glans, Matte of Satijn AfwerkingGlans
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat