THE BIBLE V3 - AUTO DETAILING AND CAR CARE PRODUCTS CATALOG

Carcare24.eu - "The Bible", Auto Detailing products catalog for detailers and restylers with Car Care, Non Paint, Equipment, Accessories and Training.

Tijdelijk niet op voorraad
SKU
ACC_1000
€ 0,01 Excl. BTW


Voor alle detailers, auto reconditionering specialisten, deukendokters en autoliefhebbers hebben we eindelijk onze catalogus (V3) ontwikkeld. We hebben jullie gehoord en zijn in de zomer van 2017 begonnen om onze eerste catalogus te bouwen welke bevat;

CarCare24.eu Werkplaats inrichting voor auto detailing en schadeherstel industrie.
ChemicalGuys.eu Internet – direct specialist in autowas en detailing producten incl. veel gereedschappen en accessoires.
CarCare24.eu Optima DMF, EST en XD is uitgerust met de meest warmte-efficiënte dieselketel en genereert een krachtige stoomstraal.
CarCare24.eu Bilt-Hamber Laboratories heeft altijd gebruik gemaakt van onderzoek, innovatieve chemie en grondige tests als de manier om beter presterende producten te produceren.
CarCare24.eu Een merk gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardig gereedschap en opbergsystemen.
CarCare24.eu BrandX ontwikkeld het breedste assortiment aan autowas producten, autoshampoo en accessoires voor autowassen, auto wassen, detailing, autodetailing, autopoetsen, auto poetsen.
CarCare24.eu CTEK is een gevestigde naam onder de batterijladers. Het maximaliseren van de batterijprestaties is niet alleen de slogan, het is ook de drive om de kwaliteit en applicaties naar voren te brengen voor de professionele gebruiker.
CarCare24.eu Etari is een Duitse fabrikant van meetapparatuur en biedt een reeks lakdiktemeters.
CarCare24.eu Extreem duurzaam en doordachte hogedrukreinigers voor extreme reiniging.
CarCare24.eu Krauss Tools heeft een breed scala aan polijstmachines, zoals: Dual Action (DA), Long Throw en Rotary Polishers.
CarCare24.eu Race Ramps zijn ontwikkeld om te helpen bij het manoeuvreren van lage grondvrijloopauto’s op liften, opleggers en vrachtwagens te krijgen.
CarCare24.eu Swisstrax is dé vloerafwerking voor elke soort vloer en geschikt voor oneindig veel toepassingen.
CarCare24.eu Menzerna is populair in de detailing-scene met de FG400 en FG300 sterke lakken voor extreme krassen en wervelingen.
CarCare24.eu Shiny Garage is gemaakt door een groep enthousiaste autodetailers. Om zich te onderscheiden van de rest creëerde Shiny Garage autowaschemicaliën en detailbenodigdheden met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.
CarCare24.eu Rupes werd bekend in de detailing-industrie met zijn Rupes Bigfoot 15 (Rupes LHR15) en Rupes Bigfoot 21 polijstmachines (Rupes LHR21), orbitale polijstmachines met een worp van 15 mm en 21 mm.
SmartWax.nl High performance autopoets producten in een klein programma perfect passend voor de retail (winkel).


Met support als gedachte hebben we de vraag voor meer uitleg gehoord om juist te wassen, schuren, polijsten, waxen, verzegelen en aanbrengen van keramische coatings. Met deze catalogus (V3) geven we je een blik in wat detailing is, de producten en hoe deze te gebruiken incl. de verschillende programma’s welke je misschien nog niet kende.Hartelijke dank voor je interesse, wat je ook benodigd hebt aan autocare en detailing, voel je uitgenodigd om ons te contacten.

Met vriendelijke groet,
Team ChemicalGuys.eu

Pls note that for shipping outside of Europe shipping charges apply.

Meer informatie
MerkD Con
EAN00000
Product Regulation EU Dec 2024D Con Smart Car Care Products Klavermaten 26 7472 DD Goor info@dconcarcare.com
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat